Informații Utile

Acţionare rulouri şi uşi de garaj de pe telefonul tău mobil

In cazul în care intenţionezi să achiziţionezi rulouri exterioare VANKO cu acţionare electrică şi telecomandă vei avea la dispoziţie şi opţiunea unui dispozitiv Wi-Fi Bridge prin intermediul căruia poţi comanda rulourile sau uşa de garaj de pe telefonul tău mobil.

Pentru a te putea bucura de facilităţile acestui dispozitiv este necesară o reţea Wi-Fi cu acces la internet. In pachetul în care-ţi va fi livrat dispozitivul Wi-Fi Bridge vei primi un set de instrucţiuni pe care sunt printate coduri QR cu ajutorul cărora vei putea să descarci şi să instalezi pe telefon aplicaţia dedicată indiferent că foloseşti un telefon cu sistem de operare Android sau IOS. Nu trebuie să-ţi faci griji pentru că la instalare aplicaţia te va ghida astfel încât tu să poţi face cu uşurinţă configurările necesare pentru conectare la reţeaua Wi-Fi a casei tale.

Odată instalată aplicaţia vei avea la dispoziţie o multitudine de opţiuni:

  • Vei putea să configurezi în aplicaţie camerele locuinţei tale, să le denumeşit cum doreşti, să le ataşezi poze făcute cu telefonul şi să aloci acestora ruloul sau rulourile instalate;
  • Vei putea să configurezi, spre exemplu, închiderea simultană a tuturor rulourilor dintr-o cameră,  la o anumită oră – să spunem seara la ora 21:00, dar şi deschiderea lor automată la o anumită oră -spre exemplu 6:00 dimineaţa. Deasemeni vei putea să comanzi închiderea sau deschiderea automată a rulourilor în funcţie de răsăritul sau apusul soarelui. Vei putea chiar să stabileşti cu cât timp înainte sau după aceste momente să se deschidă sau să se deschidă rulourile.
  • Dacă eşti plecat de acasă şi doreşti să închizi sau să dechizi rulourile tale exterioare o vei putea face fără probleme atâta timp cât ai acces la internet de pe telefonul tău mobil.
  • Dispozitivul Wi-Fi Bridge şi aplicaţia dedicată îţi permit acţionarea prin comandă vocală fiind compatibile atât cu Alexa Amazon cât si cu Google Home Service.

Caracteristici:

Raza de acoprire: max 18 m fara obstacole

Frecventa radio: 433 MHz

Wi-Fi: 2.4 GHz

Utilizabila doar la interior

Capabilitati:

Locatii per cont: 5

WiFi Bridge per locatie: 5

Motoare per WiFi Bridge: 30

Camere configurabile per locatie: 20

Scene configurabile per locatie: 20

Timere configurabile per locatie: 20