Info Productie

PRODUCEM CU RESPONSABILITATE

Sunt peste 10 ani în care mii de clienţi ne-au achiziţionat produsele, ne-au acordat încredere. Ne inspiră să continuăm în acelaşi fel, cu aceleaşi valori clar definite pentru noi: ştim cum este corect şi facem ce este corect, grijă în interiorul companiei – satisfacţiei în exteriorul companiei, onestitate, deschidere.

Stim că pregătirea angajaţilor noştri este un factor important care influenţează calitatea produselor VANKO şi satisfacţia ta. De aceea fiecare angajat este angrenat imediat după angajare într-un program intens de instruire care durează trei luni. Acest lucru ne asigură că sunt cunoscute şi respectate toate procesele şi procedurile necesare pentru a realiza produse de calitate de care tu te vei folosi pentru mulţi ani din momentul achiziţiei.

INVESTIM IN FORMAREA PROFESIONALA A ANGAJATILOR NOSTRI

FOLOSIM COMPONENTE DE CALITATE

Folosim lamele pentru rulouri ce au densitatea de 80 kg/mc, grosimea profilelor din aluminiu folosite de noi este una optimizată pentru a asigura rezistenţa în timp, toate componentele din care sunt realizate produsele VANKO au unitate cromatică deşi acestea au tehnologii de vopsire diferite sau uneori provin de la furnizori diferiţi, motoarele tubulare folosite de noi provin de la cel mai mare producător mondial – Dooya Tubular Motor.  Sunt doar câteva aspecte de care am dorit să-ţi vorbim pentru a-ţi argumenta de ce afirmăm că produsele VANKO sunt realizate din componente de calitate.

RESPECTAM CU STRICTETE BUNELE PRACTICI IN PROIECTARE SI PRODUCTIE

Fiecare produs realizat de noi este la comandă conform specificaţilor şi preferinţelor clienţilor noştri. Pentrufiecare dintre ele aplicăm norme stricte prin care stabilim care sunt componentele necesare pentru a asigura fiabilitate şi funcţionare fără reproş pentru foarte mulţi ani. Doar câteva exemple:

  • În cazul rulourilor nu facem economie nejustificată şi folosim numărul corect de cleme ce leagă covorul de lamele cu axul longitudinal pentru a ne asigura că acestea nu vor fi suprasolicitate. Ruperea lor ar duce la căderea covorului de lamele şi necesitatea unei reparaţii în scurt timp de la montarea lor.
  • Folosim plăci metalice din oţel pentru a proteja componentele interioare ale rulourilor şi pentru a asigura roluirea corectă pe ax a covorului de lamele. Iţi recomandăm să verifici că acestea sunt montate, indiferent de la cine decizi să achiziţionezi rulourile.
  • Folosim dispozitive specializate pentru sertizare pentru a asigura o fixare estetică şi sigură a diferitelor elemente componente;
  • Nu în ultimul rând, fiecare produs VANKO este testat şi verificat cu atenţie înainte de a fi împachetat şi trimis către clienţii noştri. Ne-am bucura să fie şi către tine!
_MG_6579