Sisteme Perfect Adaptate Proiectului Tău

Producem cu responsabilitate.

Rulouri, plase antiinsecte, uşi de garaj şi sisteme pentru terase perfect adaptate proiectului tău

Suntem dedicaţi activităţii noastre, o facem cu pasiune şi implicare. Ne simţim bine să realizăm produse de calitate-se potriveşte mai bine cu felul nostru de a fi, ca oameni. Suntem oneşti şi-ţi vom spune ce este posibil şi ce nu este posibil. Oferim informaţii cu mare bucurie. Suntem responsabili şi producem cu responsabilitate.

Valorile Noastre

Respectăm cu stricteţe bunele practici în procesul de proiectare şi producţie

Detaliile sunt cele care fac de cele mai multe ori diferenţa. Folosim toate componentele necesare pentru a asigura o funcţionare fără reproş pe termen lung a rulourilor: inele ax corect dimensionate ca număr, plăci de presiune, ax din oţel galvanizat cu grosime mare, ghidaje pentru covorul de lamele capabile să reziste şi celor mai puternice furtuni, cleme pentru covorul de lamele dublu fixate, motoare corect dimensionate prin raportare la mărimea ruloului. Stim, sunt termeni tehnici şi par dificil de înţeles. Dacă doreşti să afli mai în detaliu despre ce este vorba, întreabă-ne! Vom fi bucuroşi să-ţi răspundem!

Mai mult
Completează formularul

Obține Consultanță și Îndrumare pentru Proiectul tău

Trimite-ne un mesaj cu informații despre proiectul tău și te vom îndruma catre cel mai apropieat partener care te va ajuta să îți duci proiectul la capăt cu bine.